Friday, July 20, 2012

o pară digitală. #parablog


când se coc, perele cad jos şi, dacă nimeni nu le culege şi le împarte cu prietenii săi, acestea rămân jos şi se descompun.
ideile sunt ca perele, când se coc, ele trebuie împărtăşite cu alţi oameni, ca să beneficieze cât mai mulţi de ele, de altfel ele dispar şi tot efortul şi resursele depuse sunt în van.

#parablog este o iniţiativă a bloggerilor din Moldova de a împărtăşi ideile, evenimentele, oportunităţile, proiectele sociale cu cât mai mulţi oameni.

organizezi un eveniment/activitate/proiecte sociale/educaţionale/de caritate şi vreai cât mai multă lume să afle despre ele? atunci:
1. urmăreşte pagina #parablog pe facebook
2. postează ideile tale pe pagina #parablog
3. bloggerii vor prelua informaţia şi o vor expune aşa cum vor ei (poate fi de bine, dar poate fi de rău, totul depinde de proiect)
4. pe lângă blogul fiecăruia care va scrie despre evenimente, toate postările vor fi "concentrate" pe portofoliul #parablog

în cazul în care nu ai idei şi nu vreai să promovezi nimic, poţi efectua doar paşii 1 şi 4 de mai sus - pentru a fi la curent cu evenimentele din Moldova, nici nu ştii cum apare ceva interesant pentru tine.

unde-s mulţi puterea creşte, şi s-aude la mai mulţi. iată o demonstraţie simplă



2 comments:

Marcela said...

Cel putin de data asta nu a mai venit politia cum am vazut intr-un alt filmulet doar cu ea

iulian said...

a fost şi poliţia, doar că nu a intrat în cadru :)