Sunday, July 15, 2012

vara la cuptor, la #cuptorulblogosferic

ce faci atunci când într-o zi de luni la începutul săptămânii, vara, pe o căldură nebună, ești invitat la un eveniment pe întreg weekend în afara Chişinăului? unii ar prefera să refuze şi să se odihnească acasă, după o săptămână de lucru, să doarmă sau să facă oricare altă activitate, cu sau fără folos. 
însă 30 bloggeri au decis că să petreacă acest weekend la Rezervația Orheiul Vechi și totodată să facă ceva util. astfel s-a primit #cuptorulblogosferic.
în loc de plăcinte am copt idei. 3 grupuri a câte 10 bloggeri au dezvoltat câte o idee prin care să soluționeze/ajute societatea cu ceva. am prezentat și am dezbătut ideile, le-am argumentat și am ales una care va fi implementată la sigur (deși cred că încă una cu timpul se va realiza și ea).

scopul evenimentului a fost realizat cu succes, însă pe lângă asta au mai fost o mulțime de momente interesante și memorabile, precum vizita pentru prima oară a Rezervației Orheiul Vechi, experiența unică de a dormi pentru prima oară pe pământ, într-un sac de dormit, cu riscul să-ţi cadă vreo pară în cap, cântatul la chitară seara în jurul rugului împreună cu Victor Guzun - ambasadorul Republicii Moldova în Estonia, discuții interesante la un pahar de bere cu bloggerii, care sunt oameni foarte diverși și fiecare interesant în felul său, excursii în trecutul istoric al Moldovei în muzeul din Orheiul Vechi, aerul, diferit de cel din Chișinău și timpul petrecut diferit decât de obicei.

mulțumim sponsorilor acestui eveniment:
Rezervaţia Orheiul-Vechi și lui Pașa Valeriu
Efes Vitanta
Moldcell
Departamentul Instituţiilor Penitenciare
un mulţumesc separat anotimpului și faptului că anume acum s-au copt perele, iar cele mai coapte cad pe jos. asta a făcut evenimentul mai interesant, pe bune :)

PS: așteptarea mea s-a realizat - am discutat concret soluții și nu am bătătorit problemele pe care și așa toți le știu.

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://www.mulberryinoutlet.co.uk]Mulberry Bayswater[/url] (Get this, he doesn know it yet! ha!) So please send him the emails and we will read them together. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose Parka[/url] Wlfyyezqf [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]louboutin uk[/url]
orilbh 252412 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]getting rid of geese[/url] 295363 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]cheap dre beats[/url]